Bästa kreditkortet inom flygbranschen

Flyger du mycket är ett kreditkort från ett av de flygbolag du alltid flyger med ett givet beslut. Eftersom du får bonuspoäng varje gång du köper biljetter med ett kreditkort som tillhör just det flygbolaget är det klokt att äga just det. T.ex. om du flyger med Star Alliance så kan ett sas kort vara det bästa kreditkortet för dig.

Norwegian har också ett kreditkort som på senare tid har fått en del uppmärksamhet. Vid köp av deras biljetter kan du få så mycket som 5 – 20% i poäng. Det som gör det så attraktivt är att får poäng när du även göra andra köp. Då är det 1 % som gäller. Alltså är det väldigt lönsamt eftersom varje köp du gör med ditt kreditkort tar dig närmare en gratis flygbiljett.

De två ovanstående exemplen är endast två av många flygbolag som erbjuder kreditkort med förmåner. Självklart är det din rutin som avgör vilket som är det bästa kreditkortet för just dig. Flyger du dessutom mycket med utländska bolag så blir dina valmöjligheter bra mycket större. Det bästa kreditkortet finner du genom att göra en undersökning och sedan filtrera bort de alternativ som inte håller måttet. Om du är på jakt efter ett kreditkort som passar för dig som reser mycket så är det just ett kreditkortkort där du samlar poäng som du sedan kan resa för det bästa.